samedi 24 juillet 2010

Nytt bidrag

Ber att få lämna ett nytt bidrag till listan. Hypnotisören av Lars Kepler. Det är egentligen litet fräckt av mig eftersom jag inte tyckte speciellt bra om boken men kanske någon annan har en annan uppfattning eller vill bilda sig en dylik.

Jag har skrivit vad jag tyckte på Hypnotisören. Den innehåller emellertid en del s.k. spoilers så om ni vill läsa boken skall ni kanske inte börja där.

Jag fnyser åt publiken också så det här kan bli kul ;-)

Bengt O.

7 commentaires:

 1. Jag tror inte det finns någon regel för at man ska gilla boken, däremot kanske du inte borde sagt det förrens någon har lånat den ;)

  Jag har ett par böcker i min lista som jag tyckte var sådär, men jag tror att det kan vara intressant att se vad andra tycker. Och smaken är ju som vi vet olika.

  RépondreSupprimer
 2. Jo den är ju det (smaken). Och så många hundra tusen människor och kulturknuttar kan väl inte ha fel. "The Wisdom of the Crowds" är ju grejen sedan länge och har ju givit oss både Britney Spears och Wikipedia.

  Däremot vill jag på det bestämdaste rekommendera de två exemplaren av "Brev till samhället" som jag ger bort. Jag köpte ett halvt dussin ex för att ha som pris i de gissningstävlingar på min blogg som jag brukade anordna. Ett par av er har kanske redan fått den. Men sen blev det inte några fler tävlingar så nu kan man få dem utan att anstränga sig ;-)

  Bengt O.

  RépondreSupprimer
 3. Bra - själv har jag tom en bok jag ännu inte läst, men inte har planer att läsa just nu, med i listan, men tänkte att den kan alltid tilltala nâgon sâ länge. Jag funderar liksom Bengt pâ att lägga upp lite fler - det är ju ändâ inte säkert att samtliga som lagts upp finner läsare nu i första rundan, inte sant? Tar itu med det imorgon!

  RépondreSupprimer
 4. Fel av mig! Jag HADE tänkt lägga upp Enquists Livläkare, som jag ännu inte läst, men Bengt han före! Sâ var det. Hmpf. Mao dags att släcka ned och âterkomma efter sömn.

  RépondreSupprimer
 5. Det kan väl finnas fler som vill läsa "Livläkaren" så det är väl bra om två ex finns. Men hur gör man nu för att lägga upp sina böcker i listan till höger? Och var när och hur kan man börja att önska?

  Bengt O.

  RépondreSupprimer
 6. Vad tycker ni - ska vi vänta in Joruns lista ocksâ - annars är det väl bara att köra igâng?

  Bengt - för att lägga till i listan fâr du (om du som jag inte lyckats fâ till administratörsskap) logga in dig med logginuppgifterna frân sist, sedan gâr du längst ner i listan och klickar pâ verktygen i högra hörnet - sâ följer instruktioner. Annars grejar jag med det!

  H

  RépondreSupprimer
 7. Nej, naturligtvis skall vi vänta på Jorun. Jag var -som vanligt- inte klar över hur det skulle fungera.

  Skall försöka logga in osv. som du föreslår.

  Bengt O.

  RépondreSupprimer