mercredi 14 juillet 2010

Hjälp vad ni är begâvade!!

Annannan och Charlie,

Hrm... kan inte ni förklara hur ni gör för att bjuda in er själva som medförfattare...? (hade ingen aaaning om att man kunde det!). Det är ju ursmart och hjälper en att slippa, som jag, hâlla pâ att gâ in och ur och fram och tillbaka frân Fransyskan H.

mvh
Tacksam för svar

13 commentaires:

 1. Nu är bloggen på franska igen av någon anedning!

  Gå in på "Paramètres" och sedan på "Authorisations". Där kan du "Inviter des auteurs". Skriv in din egen mailadress och skicka. Gå till mailen och klicka på länken!

  RépondreSupprimer
 2. Men alltså nu kommer nästa fråga, hur lägger jag upp böcker til höger?

  Känner ig lätt trögstartad....

  RépondreSupprimer
 3. Helena: Just som Charlie säger ovan.

  Charlie: Bra fråga. Tyckte jag särskilt när jag kom på svaret på den. Högermarginalen hör till sådant som man bara kan ändra när man har administrationstillgång till bloggen. Jag loggade in som Bokstavligen och gjorde både dig och mig till administratörer. Nu ska det när du loggar in dyka upp en liten pennsymbol i nedre högra hörnet av varje objekt i bloggen som du kan redigera. Och så är det bara att klicka på den och redigera på. Hoppas jag.

  RépondreSupprimer
 4. Fast det är vid närmare eftersyn inte en penna (som det är på min jobbwebsida som jag just redigerat i) utan en korslagd skruvmejsel och skiftnyckel.

  RépondreSupprimer
 5. Tack, tack, tack! Nu ska jag in och parametra! och ni har dessutom blivit administratörer... Sicka bloggermeistrar vi har bland oss (känner mig ganska mycket efter i denna teknikens värld!). / FrH

  RépondreSupprimer
 6. Sisâdärja! Nu har jag skickat inbjudan till mig själv, Jorun och Bengt. Annannan - kan inte du som toppadministratörer sâ smâningom göra oss till administratörer? Detta blir ju bara bättre och bättre dag för dag... / FrH

  RépondreSupprimer
 7. Sa, nu ar vi alla administratorer (utom Bengt som maste svara pa sin inbjudan forst). Tror ni vi kan borja snart? :)

  RépondreSupprimer
 8. Haha. Gud vad bra! Tack Charlie!
  Jag förvarnar: mellan 16 och 26 kommer jag ha svârt att skicka iväg böcker, mao mâste de packas idag eller den 26e. Fast 26e är ju inte lângt bort, heller... och fram tills dess kan jag följa utvecklingen här och vara med pâ att göra önskelista!

  RépondreSupprimer
 9. Hm. Fransyskan H är ej administratör, hur gör jag...?

  RépondreSupprimer
 10. Fransyskan måste klicka på länken i inbjudningsmailet. Jag skickade precis om det.
  Jag har dessutom lagt upp böcker-via telefonen! Här på pocketcirkel logger vi I framkant. En fråga bara, vad betyder asterixerna ni lagt till ibland?

  RépondreSupprimer
 11. Det heter asterisker va? Jag skyller på gallisk stavningskontroll!

  RépondreSupprimer
 12. Asterixerna betecknar böcker som skänks bort och alltså inte behöver returneras.

  Jag kan logga in med uppgifter som jag fick i ett mail och därefter göra ett inlägg. Någon speciell inbjudan efter det har jag inte fått.

  Jag har egentligen inget Bloggerkonto, bara ett gammalt från den tiden jag drev en av Sveriges första politiska satirbloggar. PÅ "Jullen på världshavet" bedrev jag den mest ohämmade nyliberala propaganda. Det är därför det står "Sagittarius" här.

  "Kafka är bara förnamnet" som jag alltid brukar säga ;-)

  Bengt O.

  RépondreSupprimer
 13. Hm. Fransyskan har inte heller fått något mail, men det får gå ändå, säg!!

  RépondreSupprimer